Rodila jsem před 6-ti týdny ve Vítkovické porodnici,pro kterou jsem se po dlouhém rozvažování rozhodla právě kvůli kojení.Malá se ovšem narodila o 5 týdnů dříve a proto musela být převezena do Městské nemocnice na JIP pro nedonošence.Ve Vítkovicích mi sestřičky(mimochodem všechny velice milé a vždy usměvavé)ukázaly,jak stimulovat prsa a odstříkávat.Mléka jsem měla už 3.den po porodu opravdu hodně a manžel ho denně vozil Laurince na Fifejdy.Týden po porodu jsem byla přijata k ní.Můj první zážitek z kojení se dá vyjádřit dvěma slovy:šílená bezmoc!Sestřička mi malou přinesla a se slovy "tak si,maminko,nakojte" zase z pokoje odkráčela.Nedočkala jsem se žádné pomoci ani později.Myslela jsem,že titul "Baby friendly"se týká všech miminek,personálu,zkrátka celé nemocnice,ale není to tak.Naštěstí mi pomohly již zmiňované sestřičky Vítkovické nemocnice,sestřičky z novorozeneckého odd.Jim patří můj velký dík!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.