Jsem z Ceskeho Tesina a obe deti rodil pan primar Koliba.Patri mu neskutecny dik.Prvni dite Lucka se narodila cisarem po dvou mesicich stravenych v Ostrave Zabrehu a druhe dite Kubik se narodil jiz v novem,Ostrave Porube.Ale jiz spontanne,diky panu Kolibovi.Ted muzeme premyslet i o tretim diteti.S porodnici jsem byla spokojena velmi,jelikoz uz jsem u druheho vedela,co a jak a ptala jsem se na vse,co jsem potrebovala vedet.Mela jsem stesti na sestricky,kterym moc dekuji.Zprvu jsem mela obavy z kojeni,nebot v Zabrehu stesti na sestry nebylo,a tak jsem bohuzel malou nekojila.Zato ted si to uzivam plnymi dousky a jsem nejspokojenejsi matka.Co mohu radit?Snad jen to,ze se opravdu ptejte na cokoli a budte v pohode.Lekari jsou uzasni a jak rikam,mela jsem stesti na vynikajici sestricky.Dekuji.A jeste neco.Zmenila jsem lekare a jezdim uz po prvnim porodu k panu primari Kolibovi do Vresiny,kde jsem spokojena az na sestricku,ktere chybi vlidne chovani k pacientum.Ale dulezity je lekar a ti tam 100%jsou!
Předchozí