| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice

Míšo tvůj příběh je opravdu hrozný,smutný....
I já jsem před rokem rodila ve fakultní nemocnici,všichni si ji tolik vychvalovali!
Po porodu mě špatně sešili,hodně jsem přes den krvácela a ikdyž jsem sestry upozorňovala,že mi to příjde nějak moc,stále mi říkali,že je to normální.
Ještě ten večer mě vezli znova na sál,protože mi všechno popraskalo a bylo nutné šití.To trvalo přes hodinu a můžu říct že bylo stokrát horší než porod.

Navíc mi nejspíš už v porodnici začínala laktační psychoza,nemohla jsem spát už od porodu, stále jsem se nemohla soustředit co mi sestry říkají,bála jsem se že se budu špatně starat o malého atd.atd.
Nikdo si toho ale nevšímal, navíc mě pokaždé odsekly když jsem chtěla s něčím poradit, a co hůř,když jsem po pobytu na jipce/po opakovaném šití/ měla od sester z gyndy zákaz vzít si na noc malého,že mám ještě odpočívat po velké ztrátě krve DĚTSKÁ SESTRA /bohužel už nevím jméno/ na mě hned zaútočila,že nejevím zájem o dítě a jestli ho jako nechci!!!
ANi nevíte jak mi bylo!
Tímto ji děkuji,protože tahle věta mi zněla v uších ještě doma,stále jsem přemýšlela,že jsem špatná matka,nic neumím a všechno dělám špatně.
Došlo to tak daleko,že jsem nebyla schopna ani obout boty při převozu na psychiatrii,kde jsem skončila na 6 týdnů.
Trvalo mi přes 1/2roku než jsem byla "celkem" schopná a fungující.

Dnes je Tomáškovi rok,je to můj miláček a sluníčko života.Užívám si každý den s ním.

Jen když míjím fakultní nemocnici je mi úzko při pomyšlení,co mám za sebou

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.