| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kde jsou meze?

Pamatuji si, že jsem asi před osmi lety(během svého pobytu ve Velké Británii) vyslechla v rádiu diskuzi. Zaznělo v ní, že chybou britských rodičů je, když se snaží být s dětmi zpočátku pouze kamarádi, kteří všechno tolerují, a vychovávat je začnou až ve chvíli, kdy se dítko dostává do puberty. To samozřejmě nemůže fungovat a postup by měl být opačný. S tím se nedá nic než souhlasit. Ale najít tu správnou mez je o to složitější, že dnešní rodiče vyrůstali a dospívali v úplně jiné době.
Děti zatím nemám, ale už teď se občas sama sebe ptám, jak na výchovu půjdu jednou já. Asi podobně jako moje rodiče: zpočátku spíš přísně a s přibývajícím věkem pak akceptovat dítě jako "parťáka". Umět být v pravou chvíli rodič a současně i kamarád... Hm, není to utopie??? Rodiče současných puberťáků mi asi potvrdí, že je... :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.