Ahoj!
Taky vám do toho vlezu! :-) Jak tak koukám, můžeme založit klub "nadtřicátnic". My se snažíme o druhého potomka. V únoru jsem po 3 letech vysadila HA, pak jsme si dali měsíc pauzu a vrhli se na "výrobu". Začala jsem měřit podle STM. Myslela jsem, že to bude brnkačka a .... nic. Minulý měsíc se mi nedostavila M, ale podle TT jsem těhotná nebyla. Naběhla jsem tedy k doktorovi, dostala provokačku a bylo mi řečeno, že jsem po HA rozhozená a co že chci, po třicítce! Že jsme udělali chybu, když jsme ten měsíc po vysazení HA vypustili, že právě naopak, v něm je největší šance, a že průměrná délka otěhotnění po třicítce je klidně dva roky, a že proti dvacítkám máme tak 50% šanci. Odcházela jsem od něj s přesvědčením, že si druhý den zažádám o důchod, když už jsem tak stará! Případně se někam sama, dobrovolně,zahrabu! Ještě mi doporučil, že máme v těch opravdu plodných dnech, které mám hezky naznačeny, ale obávám se, že ani neovuluji (podle BT), nasadit takzvanou "opakovanou soulož", tzn. "střihnout si to" zhruba tak po 4 hodinách znova, páč spermie pak nejsou "odleželé", ale čerstvé a čilejší. (Mezi námi,přála bych vám vidět, jak to mého manžela poděsilo! :-)))) ) Jo a ještě mi schválil ten mikroskop na určení plodných dnů ze slin, protože mi odsouhlasil, že kdybych se snažila určit ovulaci pomocí ovulačních testů, tak se v mém případě nedoplatim.
Omlouvám se za tak dlouhou stať.
Ahoj
(taky) Petra
Předchozí