| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kde jsou meze?

Já si myslím, že vše má své meze! Žádné děti ještě nemám, tak to beru z pohledu "mladších" . Naši se rozvedli když mi bylo 11 let. Mám dva bratry. Jednomu je 16 druhému 20. S mamkou jsem žila do mých 17 let, pak jsem šla k přítelovi. Na diskotéku jsem poprvé šla v 16 letech. Mamka řekla: do jedné doma a já na to : vlak jede ve tři! A bylo to. Měla jsem absolutní svobodu. Rodiče s námi jednali jako s kamarády. Měla jsem volnost, mohla jsem si dělat co jsem chtěla a přesto nekouřím, piju příležitostně, nefetuju, nikdo mě nezbouchl, neznásilnil....jsem úplně normální. Ale znám spoustu kamarádů, kterým rodiče hodně zakazovali a jsou na tom úplně naopak. Začali se potulovat, jsou bez práce, fetujou....Takže já myslím, být s dětmi jako kamarád, ale držet si určitou autoritu. Stejně, dítě udělá tak, jak to bude cítit! Nevím, jak dítě ubránit tomu, aby nezačalo brát drogy, nebo pít, kouřit trávu-jen tak mimochodem, u nás se to bere jako normál-já jsem se nikdy nezkazila a to jsem vyrůstala s 20 letými kluky, pěknými prasaty, ochlasty....a nikdy jsem se nedala ničím zlákat!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.