| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

S Pronatalem mám dobré zkušenosti. V roce 2006 jsem podstoupila IUI po níž mám holčičku. Letos mám za sebou další a doufám že opět úspěšně.

Jinak před těma 3 roky to bylo o něco horší než teď. Už se nečeká tak dlouho jako předtím. Většinou jsem šla na čas, max 15 minut později. To předtím jsem klidně čekala i 2 hodiny. Na recepční si nemůžu stěžovat, a doktoři jsou milý. Někdo tu poukazoval na to, že pokaždé jsi u jiného doktora. Já při první návštěvě vyplňovala dotazník, ve kterém je možnost zaškrtnou zda si přeješ vždy stejného doktora nebo jestli je to jedno. Nevím jak to funguje pokud si ho přeješ, mě to bylo a je jedno.

Co se týče placení, tak vyšetření, konzultace, testy nehradíš. Pouze za léky 30,- Kč jako v lékárně, musí vystavit recept, i když léky dostaneš tam. Za léky na stimlaci před IUI jsem doplácela 3200,- /jeden cyklus.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.