Dobrý den, já osobně jsem se velice zklamala v péči v tomto zařízení. Když jsem ráno měla kontrakce, doktor si mě v ambulanci skoro nevšiml, dal mi tablety železa a poslal mě domů a ve dvě v noci mi praskla voda a jela jsem tam znovu s tím, že rodím. Než jsem tam dojela byla jsem otevřená na 4 cm, takže mě hned odlifrovaly na sál, samozřejmě, protože jsem si nepřiplatila nadstandartní por. lůžko, rodila jsem na úzkém, rozvrzaném porodním lůžku. Dítě bylo zaseklé a přesto, že nepostupovalo, nechala mě doktorka 6 hodin tzv. rodit a vždy, když přišla řekla jen, že neví co se mnou, k ránu se mě dokonce chystala nastřihnout hráz a kdyby ji por. asistentka nezadržela, tak by to i udělala. K ránu se sestry vyměnily, dítě nepostoupilo ani o cm, tak mě vysílenou po 5 hodinách nutili chodit a nakonec mě posadili na záchod ke smetákům a špinavým hadrům, pak jsem ještě hodinu čekala na příchod lékařů ráno do práce. Když přišly téměř všichni si nasadily rukavici a vyšetřili mě a tak se tedy usnesli, že mě udělají císaře. Sál nebyl připraven a já jsem po 15 min, prosila brečky ať mě uspí. Kluk se narodil v 8.45 hod.. NAkonec ke vší té hrůze mi při operaci zanesli do těla infekci, takže jsem měla asi po 3 dnech od porodu horečky a teplotu. Po týdnu v porodnici, kdy jesm se tam ploužila po chodbách v horečkách si mě konečně všimli a to jen proto, že rodiče začali mít podezření, že to není normální. Po týdnu a půl vyjednávání mi konečeně udělali krevní rozbor s tvrzením, že jsou drahé a proto mi je do té doby neudělali a nasadili pořádná antibiotika. Potvrdilo se, že mám otravu krve. Teprve potom mi nasadili léčbu, další podrobnosti o péči arogantních sester, šarádu s kojením, s tím, že jsem o každý paralen musela doslova žebrat a, že jsem po dvou a půl týdnu stráveném v tomto zařízení vypadala jako slepý feťák a byla jsem samá modřina o tom snad pomlčím a bylo toho daleko víc. Ovšem ve finále zadrželi zdravotní výchozí zprávu pro moji gynekoložku, aby jsem je náhodou nežalovala. A za tuto super péči si naúčtovali 12500,- Kč. Takže všechno není, jak se na první pohled zdá, bohužel. Také v tomto zařízení platí hodně peníze a tzv. sponzoring, pak se kolem Vás doslova točí a předhánějí se v péči, popkrytci. Pakliže nastanou jakékoli komplikace, tak dělají, že neexistujete. Už bych tam nešla rodit ani za milion a i díky nim a jejich péči si další dítě rozmyslím.
Předchozí