Dobrý den,já jsem své první dítě rodila v Kolínské nemocnici 2004 a byla jsem dost zklamaná,16.března mi praskla odpoledne plodová voda a tak jsme jeli do porodnice,kde mě mile přijali,o méně milejší bylo zjištění,když mi pan doktor na rovinu řekl,že si musím eště nějakou dobu počkat,než začnu rodit a že miminko nebude taky moc veliké,nejvíce 2,5 kila,pak pan doktor odešel a zůstala tam se mnou moc milá sestřička,jenže odpoledne uteklo jako voda a nastal večer,moc molou sestřičku vystřídala spíš nepříjemná baba,která když přišla na pokoj, tak s bídou odověděla na pozdrav a jen vyštěkla na mého manžela CO TADY DĚLÁTE,BĚŽTE DOMU,AŽ TO NA NI PŘÍJDE,MY VÁM DÁME VĚDĚT!Manžel a já jsme ostali koukat jako opaření a do toho manžel ještě dodal ALE SESTŘIČKA PŘED VÁMI NÁM ŘEKLA,ŽE TADY MŮŽU ZŮSTAT! Stará sestra se jen otočila a odpověděla strohým hlasem,NO TAK TADY TEDA ZŮSTANTE,KDYŽ SI MYSLÍTE,ŽE TADY BUDETE NĚCO PLATNEJ! Pak se podívala na mě vykulila oči a řiká A VY LEŽET,ŽÁDNÝ HEKÁNÍ A POVIKY! nato se sebrala a odešla. Přisla asi za další dvě hodiny,dát mi nějaké léky a když jsem se zeptala,kde je pan doktor a kdy příjde,tak mi zase s vykulenýma očima řekla stroze PAN DOKTOR SPINKÁ A VY TAKY SPĚTE! Sebrala se a odešla,za tu noc se nic moc nezměnilo,bolesti se postupně navyšovaly a ráno přišla jiná sestřička se slovy TAK SEM SLYŠELA,ŽE JSTE TADY UDĚLALY PĚKNEJ TYÁTR! Po tom jsem se nezmohla ani na slovo,protože vím,že něco málo k ránu jsme se s manželem v klidu dohodli,aby šel domů a že mu zavolám,ale na rovinu se tam nic jiného nestalo.
Celý 17.březen jsem proležela na hekárně v bolestech a potom,když přišla 18.00 hodina večerní,příjmuli další dvě maminky na hekárnu,což jsou dva pokoje vedle sebe o třech postelých.
Nevím proč,ala já jsem musela pokoj opustit a přez to všechno,že jem nebyla dostatečně otevřená a měla jsem každých pět minut silné křížové bolesti,tak mě přesunuli z hakárny na porodni stůl,kde jsem musela bez jakýchkoliv zájmů ležet,nalézet a slézat a chodit na Wc na chodbu,než si mě koněčně všimly a usoudili,že po 28 hodinách od odtoku plodové vody mě dají prášek a nechají spát do dalšího dne.
Potom ovšem bylo rozhodnuto,po drobnějším upozornění,že udělají císařský řez,takže se nám 17.března narodilo císařským řezem přidušené miminko a dnes radši nedomýšlým,jak by to dopadlo,kdyby mě nechaly ladem spát do dalšího dne.
Radím všem maminkám,at se opravdu dobře rozhodují,kam půjdou rodit a nepřeji nikomu,aby dopadl jako já.
Na oddělení šestinedělí si však ztěžovat nemůžu,tam patří jen e jen samá chvála a díky za starání se o miminko.
Ještě dodatek miminko vážilo přez 3 kila a měřilo 51 cm,takže odhad pana doktora byl kapinku nepřesný.
Předchozí