ano i já mám tento zážitek a děsí mě jak jsou si naše zážitky podobné,jen s tím rozdílem,že já rodila právě ve Zlíně. Porod byla naprostá katastrofa,dr. mi praskla vodu,aniž by mě dopředu upozornila,bolesti od začátku naprosto brutální,žádné stupnování,hned natvrdo po 2min,trpím částčnou amnézií,epi mi nedaly,ikdyž jsem se tam plazila na kolenou a prosila,zvracela jsem, omdlívala několikrát se málem utopila ve vaně,malé zlomili obě klíční kosti a praskly sval na krku,dodnes je křivá i přes svědomité cvičení,přidušená.prostě přirozený porod za každou cenu-hurááá.opravdu se nám vyplatil. nakonec mě stejně musely operovat kvůli přirostlé placentě,pak nemohli zastavit krvácení a to tam byl primář,pak 3 dny transfuze-přišla jsem o mlíko,protožejsem nebyla schopná se o dítě postarat ve dne v noci,nemohla jsem totiž ani sedět kvůli strátě krve a /a to musím zdůraznit,že sestry byly opravdu děsivé,snad jedna dobrá/- sestry na šestineděli mi malou nepohlídaly v noci ani na 2 hodiny,když jsem je žádala,vypočítala jsem , že za 8 strávených dní jsem spala asi 10hodin,totální spánkový deficit a oni to dobře věděly,dítě nepohlídaly,zhubla jsem za 3 dny 21kg a malá 500g-mléko se stresem stratilo uplně. zlín a jejich plný roamingin mě připravil o nervy o mlíko a což je nejhorší ze záčátku i o nadšení z nelinky,dodnes je mi z toho strašně smutno,mám noční můry- a příště jednoznačně kroměříž. zlín NEEEEEEE
Předchozí