Ahoj holky,procházím již druhý týden tyto stránky (v rámci časových možností v práci),hledám odpovědi na své dotazy popř. myšlenky.Když jsem viděla,že diskuze je z posledních dnů,tak jsem si řekla,že vám taky napíšu.Snažíme se s přítelem od 10.6.2004 (odjeli jsme na dovolenou) o první dítě zatím bezúspěšně. První měsíc jsem vše nechala náhodě,ale od druhého měsíce už jsem si řekla,že na náhodu už toho bylo příliš (nikdy jsem neuměla čekat a vytáčí mě to).Změnila jsem téma serfování na netu pro více informací.Do té doby mě zajímaly výše úrokových měr hypoték,novinky stavebních spoření apod. (kvůli bytu) a taky protože jsem vystudovaný ekonom,který se živí kancelářskou prací neekonomického zaměření. Teď čtu vše možné,momentálně k tématu anovulace,což je první příčina.Začla jsem měřit bazální teplotu,což mi poradil i dr.,kterého jsem navštívila s problémem začínajícím opakovaným zánětem močového měchýře s pocitem co dělat,zda nejsem těhotná xléky když jsem se zrovna v tom měsíci snažili o dítě.Doktor mi položil dotaz - jak dlouho se pokouším o dítě,že se obávám brát léky v začátku těhotenství.Naivně jsem odpověděla,že jsme se snažili celý měsíc velmi poctivě,několikrát denně až jsem měla pěkně "obroušené tělo". Po té jsem se dočetla,že dle rady pana gynekologa na zdejší poradně,že sex by měl být 1x- za 1-2dny.2 dny je pro mě moc dlouho,tak to zkoušíme téměř každý den,z bazální teploty jsem totálně v nejasnostech,ale musím měřit ještě jeden měsíc než poletím znovu k doktorovi,zda je to na léky či nikoliv.Dokonce jsem četla,že je důležitá poloha i v souvilosti se sklonem dělohy.Od příštího měsíce začínám brát kyselinu listovou+ještě asi něco.Co zkoušíte vy? Omlouvám se za délku emailu.Kamila
Předchozí