Ahojte holky Petry,
znamená-li jméno Petra skálu, potom by mne zajímalo, co znamená mé jméno-nejspíš to bude taky nějaká bojovnice, nebo tak nějak.:-o
To, co obě píšete o snaze otěhotnět...., je to sranda,jako byste psali o mně, mě je 34 (mám sice jednoho potomka), ale ta snaha o to mít další mimi stala se u mne skoro posedlostí. Neustále na to myslím, počítám, měřím teplotu a sexuální radovánky-jako by stratily to pravé kouzlo milování (alespoň u mne), protože neustále myslím jen na to jedno ( a není to dobře). Určitě by bylo nejlepší na to vůbec nemyslet, být v pohodě jako předtím a s největší pravděpodobností by to mělo i větší účinek, než být takto posedlá. Nechci tím vůbec obtěžovat svého manžela (ten si z toho nic nedělá- bere to spíš jako loterii,bude-bude, nebude-nebude) a je to asi dobře, pokud by měl být i on v takovém presu, nejspíš by se mu do toho vůbec ani nechtělo.(opakovanou soulož v plodných dnech :-)))to by asi nepřežil!!! Začali jsme ze snažením se o mimčo tento měsíc, cca za 8 dní by se (neměla) dostavit M, pokud se dostaví, tak
mě to nejspíš pěkně naštve.
To, že Ti Petro gynekoložka řekla" co bys chtěla po třicítce", taky mě to připadá, že to není normální. Člověk do 25 let studuje, potom se snaží najít si partnera na "celý život"-a to taky nějaký ten čas trvá a ve třiceti, když se toto vše konečně podaří a chce přivést potomka do harmonického přostředí nezatíženého dluhy, bydlením v podnájmech , nebo u rodičů a pod....tak najednou je pozdě a je starej? Do téhle chvíle jsem si to o sobě nemyslela. Cizí lidi nás ještě stále oslovují "slečno"- tak si myslím, že to s námi zase nebude tak zlý?!?! Je dobře, že víme jak na to- jak tomu alespoň trochu pomoci a jsme-li zdravé my a naši miláčkové, tak se to musí podařit co nejdřív. Alespoň já tomu věřím. Stále mi leží v hlavě těch 12%(za cyklus bych to brala), ale pravděpodobnost početí při ovulaci, při přesném a správném načasování musí být daleko vyšší (bacha!!!jsem matematik):-)))
Mějte se moc hezky a dám vědět příští týden co a jak
Martina
Předchozí