Přidat názor k anketě manželce
Paní Martino, jistě se nezlobím. Reakce takového druhu jsem očekával. Dnes je mnoho žen jenž si neuvědomují jakou škodu, ne na mé, ale zejména na morálce společnosti mohou napáchat svým nestydatým chováním. To, že jste zkušená matka nic neznamená. Zřejmě jste již sama nebyla dobře vychovaná anebo se ve výchově stala nějaká chyba. Avšak vás musím pochválit, že alespoň máte snahu ukazovat své poprsí diskrétně. Je to sice lepší, ale co by vám udělalo kojit doma. Já nikomu žádné soudy nepodsouvám. Je zřetelné, že s chováním tohoto druhu není něco v pořádku, poškozuje totiž společnost a co je nejhorší zejména děti. Je mi jasné, že si myslíte, že to děláte správně. To si však myslí i mnoho psychicky nemocných lidí a pak způsobí nemalé škody na sobě i druhých kolem. Opravdu takové ženy jako vy by měli vyhledat odbornou pomoc. Líto mi je spíš vás, protože kojení na veřejnosti je stále považováno za neslušné.
Vážená PMKL, to jste dobře pochopila a snad jste se alespoň trochu nad svým nenormálním chováním zamyslela. Vím, že podle toho co píšete to vypadá, že ne, já ale i přesto věřím, že ano. Svým ohavným a bezohledným chováním jistě pohoršujete okolí a způsobujete, že člověk má strach nechat jít ven své děti. Své dítě přehnaně rozmazlujete, tak často jíst nemusí. Je mi jasné, že si hledáte jen výmluvy proč se ukazovat. To by generace a generace před námi vůbec nepřežili kdyby byla pravda co tvrdíte (samozřejmě, že není!). Rozhodně jak ve vězení by jste nebyla. Musíte si uvědomit, že když máte miminko je nutné se tomu trochu přizpůsobit. Mnohé ženy si nic neumí odpustit a myslí jen na sebe. Cožpak by jste nemohla vždy na kojení jít někam domů nebo se někde schovat? Já myslím, že to možné je. Mám obavy co z takových dětí vyroste, když budou svědky nestydatého chování své matky. Jistě to má neblahý vliv na jejich psychické zdraví. Pokud vás těší, že vás v tom někteří muži podporují pak je zřejmé, že máte ráda pozornost a ráda se ukazujete. Ten kdo se chce předvádět nemá publiku za čumily. Já se naopak snažím takovým ženám jako vy vyhýbat, protože mě to silně pohoršuje. Je to jako když se různí úchylové obnažují před ženami v parku. Jistě vy to děláte nenápadně a prý za jiným účelem a tak to vypadá trochu jinak, ale ve své podstatě je to podobná věc i když jemnějšího ražení. Milá PMKL, oči má každý a pokud dobře vidí, pak si nelze nevšimnou takového nepěkného chování. Snad jsem vám, alespoň trochu otevřel oči.
Předchozí