mám sice dost práce s miminem,ale nějak jsem se začetla do této diskuze-jelikož jsem taky měla jako pA Radmilu D. -V úvodu na ni povím ale i něco pozitivního-měla jsem těžký porod a pak depky,žádné mlíko,nikde vlídné slovo.. atd-a abych pravdu řekla,tak p.Dorazilová mě psychycky dost pomohla-ne radami,ale tím,jak na mě byla hodná. Radami /schválně říkám/ nepomohla-a to jsem si uvědomila až nějaký čas po jejích návštěvách-..no prostě mi v podstatě vnutila kosmetiku cca za 1200,- kterou jsem nikdy nepoužila,ani nepotřebovala. ale já byla z toho porodu tak zblblá a tak vyčerpaná,že jsem prostě vzala všechno,co mi nabídla.. a to jsme zrovna moc peněz neměli.. Jindy se fakt jako husa nechovám,ale tehdy toho bylo na mě moc..samozřejmě mi zakázala /opravdu zakázala/ přípravky na prdelku mimča a jiné a řekla at koupím vše od Weledy-no nic-taky jsem poslechla,mimču nedělaly dobře,tak zpět ke starým přípravkům. A jak říkám,i přes to,že na mě byla moc milá,nejspíš bych se bohužel přiklonila k tomu kšeftování:( je to prostě tak
Předchozí