| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Okresní nemocnice

Pro Havlíčkův Brod jsem se rozhodla i přesto, že to máme poměrně daleko. K rozhodnutí nejvíc přispělo to, že dbají na soukromí rodiček, respektují porodní plán a jsou na něj zvyklí a je možno rodit i v jiné poloze než na křesle. Navíc jsem chtěla u porodu dulu i manžela, což tady bylo bez problémů. Už přijetí bylo super, PA se představila, báječná doktorka Švarcová také a v tomhle duchu to pokračovalo dál. Absolvovala jsem vstupní vyšetření, následoval ultrazvuk. Doktorka mohla pro svoje pohodlí udělat obojí najednou, ale nejprve mě poslala se obléknout, abych při uzv nemusela být svlečená. Bylo to moc milé. Dostala jsem místnost sama pro sebe a svou dulu, PA nás poučila kde co je, co můžeme využít apod, dala nám zvonek a odešla. Mohla jsem se soustředit jen na sebe a svoje miminko. Nikdo nás nerušil. Už za dvě hodiny jsem potřebovala tlačit. Mezitím se vyměnila směna a dostavila se docela protivná asistentka. Nechtěla mi věřit, že už rodím, že je to moc rychle ap. Pravdu jsem měla samozřejmě já a tak nastal frmol. Příjemná doktorka Švarcová i milý doktor Šottner se drželi mého porodního plánu, jak to šlo. Nechtěla jsem klystýr ani oholení, nechtěla jsem urychlování porodu, rodit na křesle, tlačit na břicho. Naopak jsem chtěla přítmí, soukromí, žádné mediky, studenty. A hlavně jsem chtěla informace, a to informace podané přiměřeně mému stavu. Nebyla jsem schopná vnímat tak jako normálně, a tohle jsem předpokládala předem - byl to můj druhý porod. Musím říct, že všichni zúčastnění z porodnického oddělení byli s mým porodním plánem seznámení. Při porodu i po něm jsme měli komplikace, takže jsme si v nemocnici pobyli déle. Během té doby se na mě přišla podívat moje doktorka i doktor. Kdyby šlo všechno dobře, tak v době návštěvy mých doktorů bysme byli s chlapečkem už doma. Čili oni si museli ověřit, že tam ještě stále jsme a udělali si čas, aby se na nás zašli podívat. Zkrátím to - asistentky (až na tu jednu výjimku), se kterými jsem se potkala i dětské sestry byly prima, lékaři také, prostředí příjemné. Jestli budu ještě někdy rodit, jedině v Havlíčkově Brodě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.