| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Hořovice

hm..mě se to tam taky líbilo, když jsem se tam byla podívat. Ale pak jsem z několika stran nezávislých na sobě slyšela, že co se týče porodu do vody, tak přestože ho porodnice nabízí, vždycky se najde nějaký dobrý důvod, proč je pro dotyčnou porod do vody nevhodný a musí vylézt. Rovněž sestřička, která nás tam prováděla říkala, že tam ještě žádný porod do vody nedotáhli do konce - vždycky rodička musela z vany ven. Což mě osobně přijde trochu divné, když ve Vrchlabí mají porodů do vody již snad přes 1000...zajímala by mě nějaká zkušenost maminky, která tam rodila a nechali ji opravdu porodit do vody...je tu nějaká taková?
Taky co se týče nástřihů, říkali nám, že u prvorodiček je téměř vždy potřeba.
Rozhodla jsem se tedy nakonec pro Vrchlabí a nelituju toho, porod do vody byl úžasný zážitek a přestože jsem byla prvorodička, nenastřihli mě a měla jsem jen minimální poranění.
Jinak ale potvrzuji, že v Hořovické porodnici mají opravdu parádní vybavení, překrásné, nově zrekonstruované, moderní oddělení, porodní pokoje, luxus pro rodičku,dítě i doprovod. Otázka je, do jaké míry lze to vybavení použít...Sestřička, která nás prováděla byla velmi ochotná a milá, všechno nám ochotně zodpověděla. Novorozenecké mi připadalo spíš standartní nemocniční.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.