| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Ahoj, holky!
Použila jsem cimrmanovské "Hola, hola!", protože jsem netušila,jak nazvat pokračování našeho psaní a hlavně, jak názvem sjednotit odpověď jak Kamile, tak i Martině. A "Hola, hola" mi přišlo stejně geniálně prosté, jako Mistr sám! :-))!!!!
K té poloze! Já třeba patřím k té dsetině žen, kterým se po porodu nevrátila děloha do původní polohy, ale mám ji zakloněnou dozadu. Takže, jak mi bylo řečeno, malinko to můžeme spermiím usnadnit tím, že zvolíme při milování polohu zezadu, a pak zůstat ležet na břiše. Pan doktor se mi trefně zeptal, jestli vím,jak se nakrývají feny? Že je po "akci" chovatelé pověsí na čas za zadní nohy! Hmm. On má takový svébytný humor.:-)) Jinak kyselinu listovou, jsem taky zakoupila, i když někde mi jí prodat nechtěli, protože je na předpis. Vitamíny zatím žádné neberu, ale psalo se tady hodně o Calibrum Baby plan. Já jsem si koupila Sarapis. (Ovšem cenu jsem manželovi neprozradila) a teď tiše doufám, že mi upraví mé úchvatně rozhozené cykly. A už čtvrtý den piju nějaký čistící čaj. Měla bych to vydržet asi 6 týdnů, tak si budu věřit.:-) Je chuťově "výborný"!
Já mám hlavně pocit, že totiž ani neovuluji. Bazální teplota mi pořád poletuje stejně nízko.- Můj kapesní mikroskopek mi zase pořád ukazuje plodné období (už asi 14 dní)! Podle hlenu jsem zase neplodná pořád a čípek mi přijde pořád ve střední poloze! No prostě v tom mám "bugr"!!!
Ale psychicky jsem už klidnější. Ty první měsíce po rozhodnutí se mít další
dítě, jsem byla děsná. I mi to říkali známí. Pak jsem navštívila svého "vtipného" (v dobrém) gynekologa a vrátila se na zem. I moje kamarádka - studovaný spec. pedagog - kdesi v odborné literatuře našla, že průměrná délka otěhotnění po třicitce je cca 24 cyklů! Doufám, že tedy vybočím z průměru a "zmákneme" to dřív! :-), taky jsem z těch, co mají radši všechno hned..... A k tomu věku. Já si prostě stará nepřijdu a ani mi to nevadí. Dokonce se přiznám, že se na svůj věk už i vymlouvám a větička "To víš, už jsem stará", ze mne čas od času vypadne a dotyčné odbourá. (kor moje rodiče)
To jsem se zase rozepsala! Omlouvám se.
Ahoj Petra

PS: Ještě k tomu manželovi a jeho postoji! Předevčírem jsem zase zmateně vyhodnocovala své příznaky plodnosti, a když jsem choti při dávání dobré noci švitořivě oznámila, že jsem asi v té správné fázi (tento cyklus již po několikáté), dal mi pusu a se slovy "To jsem se zase dneska ale přecpal" vyklidil bojiště. (byli jsme na večeři). Takže jsem jen polkla a usnula. Sama. Haha. Ale jinak se i milujeme. fakt. :-))))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.