Ahoj Vendulinko, Také se snažím už dlouho!Před rokem jsme si udělali mimčo(hned na poprvé),bohužel to nevyšlo!Antikoncepci neberu a teploty mě skáčou sem a tam.Celou dobu jsem měla pravidelný ciklus-jen jsme se začali snažit,je po pravidelnosti!!Můj rekord je 50 a naopak 21!Jinak jsem měla tak 31dc.Čtu co se dá,teoreticky jsem zkušená,ale prakticky se nedaří!Do třiceti mimčo už nestihnu,ale doufám,že si nadělím aspoň testík se 2//!!! Přeju všem ať se co nejdříve dočkají!!Hanka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.