| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici NsP Brandýs n/Lab

ahoj odpovidam jelikoz mame stejny mesic porodu i stejnou porodnici.V roce 1992 jsem rodila v Brandyse po prve .V roce 2001 jsem rodila opet v Brandyse n/L.Ale tentokrat Ciarskym rezem.Opravdu si nemuzu na nic stezovat.Doktori ,sestricky skveli pristup.Mohla jsem si vybrat zda celkovou anesteziologii nebo jen epidural.To je znecitliveni od pasu dolu,a celou dobu porodu cisar.rezu jste pri vedomi a komunikujete s lekari.A nejkrasnejsi je te miminko vidite hned a ne az po probuzeni cel.uspani.Takto mi to vysvetlil p.doktor a mel pravdu.Po porodu jsem mela velke tzv.poporodni bolesti,dostavala jsem inekce tiseni bol.Asi 2dny po porodu jsem mela stale bol hlavy,bylo mi receno jak me napichli do patere na znecitliveni,zustala tam mala direcka a tak se vyviji tlak,Odezneni bol hlavy je nabrani krve z ruky a pichnuti zpet do patere.A opracvdu to fungovalo.Kdyz mate sesite bricho nemuzete ani mluvit natoz se hybat.Koncem kvetna budu rodit sve 3ti mimi a to v Brandyse n/L.I kdyz bych si prala porodit priroz.cestou,ale nakonec je stejne jedno hlavne at to mame za sebou a at jsou miminka i mi zdave. meil rihovadenisa@seznam.cz

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.