| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Šikana ve škole, aneb jak to vidím já

DObrý den, ztra jdu do školy. Syn je označen za agresora, zvláštní jinde problémy nemá, na kroužcích, na táboře, píše si s kamarády, jenom v jeho třídě. Ve škole má kámarády, ale ne v jeho třídě. Řešíme to stále, mluvíme o tom, chodíme k psychologovi. CHci ho naučit, jak reagovat, lépe nereagovat na invektivy spolužáků. Nepatří mezi drobné, zakřiklé žáky, naopak, ale přestěhovali jsme se a nějak nezapadl do kolektivu, snaží se, jak může.CHytla jsem ho i u nakupování věcí pro spolužáky.Straní se ho, říkají mu, že nemá žádné maso jenom tuk(mimochodem tlustý není), místo mozku nic, poďobaný obličej. No a on reaguje nejprve slovně a potom ručně.Všechny rady selhávájí.Rozumí si se staršími i mladšími, jenom s jeho třídy ne. Občas mám problém s jeho školou, v bázni před šikanou mají zákaz návštěv ve třídách mezi žáky, když vidí mladšího se starším, tak je to také šikana.
Ptají se mě, jestli hraje hodně PC kry. Nejvíc času u počítače stráví ve školní družině. Doma ho mám k práci.Šikana je špatná, ale nesmí za ni skovávat všechny konflikty mezi dětmi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.