Ve Zlínské porodnici jsem rodila prvně r.2006 a to byla paráda,všichni se tam ke mě chovali jako kdyby se o mě starala vlastní maminka(kterou od 9let nemám).No sestřičky úplně špičkový.Potom jsem otěhotněla a měla nastoupit loňského roku v listopadu a řeknu vám děs a hrůza!Ze všech těch sestřiček a porodních asistentek byla příjemná jen jedna a i to je moc!S křikem mi zamítli ,aby mě tam navštěvoval manžel s 2letým synem a já probrečela celý pobyt v porodnici.Na pokoji semnou byla paní s cukrovkou,no tu tam nechali kolikrát i hlady omdlívat než jí přišli říct co může sníst.No katastrofa a ta lhostejnost.No kdybych byla prvorodička tak bych to asi neobstála. Ze strachu jsem se nesnažila ani projevit svůj názor,či o něco požádat,když si občas brali moji dcerku na různá vyšetření....měla jsem i hrůzné představy,co tam s těmi miminky asi dělají,že tam stále tak pláčou.No tento pobyt v porodnici byl H.O.R.O.R!!!!Už nikdy více!A o jídle se ani nebavím.Pomalu hlady šilháte a když už vám konečně donesou tác s jídlem,odkryjete víko tak tam je omáčka s fazolových lusků s bramborama jak pro prasata a polévky mi přišli denně stejné,akorát druhý den víc obohacené mrkví,další den nudlemi,další kapaním atd.No,to je strava pro kojící maminky??!!!No to je katastrofa!
Předchozí