Jelikoz se mi menstruace zpozdila o jeden den a ja ji mam jinak velice presnou pouzila sem test hCG (50 mlU/ml, 20,50 Kc) ktery jsem jiz predtim pouzila a jehoz vysledek byl velice jednoznacny. Nyni jsem postupovala presne podle navodu-dokonce jsem si i odmerila tech 6 sekund po kterych ma byt prouzek ponoren :) Po 3 inzerovanych minutach cela testovaci zona az po testovaci prouzek zruzovela. I kdyby tam nejaky prouzek potvrzujici ze jsem tehotna byl, vubec bych ho nemela sanci uvidet!Protoze byl vikend nemohla jsem zavolat svemu gynekologovi a poradit se s nim. Vyrobce nenabizi zadnou infolinku ani internetovou poradnou. Navic na obalu je napsano ze test je vyroben v USA, ale na letaku je uveden cesky vyrobce. Tehotna nejsem a s testem sem velice nespokojena...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.