dobry den,rada se i ja podelim se svoji zkusenost s porodem v litomericich.bohuzel i ja s ni mamm dost spatnou zkusenost,presne jak se tady pise.prijela jsem do porpdnice v 5h rano s bolestmi a kontrakcemi kdy otevrela sestra a div me nezabila pohledem co chci.pak se mi snazila vnutit myslenku,ze to vypada na slepe strevo po mensi prohlidce uznala,ze jde o predcasny porod ve 30tydnu.soupli me hned na sal a za 30min jsem porodila nikdo mi nic nevysvetlil co mam delat jak mam dychat nebo neco podobneho,jako prvorodicka jsem nemela vubec potuhy,ktera bije.takze jejich pristup mohl byt trochu milejsi a ne ze detsky doktor stal ve dverichoprenej o futra.jediny kdo byl milej byla sestricka co mi davala piti a doktorka ktera me rodila.bohuzel po narozeni syna doslo k pozde podanemu kysliku a dano ho do inkubatoru.tim zpusobili,ze syn dostal detskou mozkovou obrnu a nadosmrti se bude prat a my vsichni s nim s postizenim.neni to zadny vymysl mam to podlozene tremi nezavislymi doktory na sobe.takze tady v LITOMERICICH uz nikdy ani nahodou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.