Ahoj Peto, Ty doktoři!!! Já už jsem taky byla šílená tak jsem tam byla před měsícem a to mi teda pro jistotu udělala ultrazvuk - tou sondou dovnitř a zjistila mi že mi nedorůstá dostatečně ta sliznice. Já mám cyklus tak 40 dní teď naposledy už 34! To myslím způsobil ten Utrogestan. Ten je právě na srovnání menstruace.Jen co budu mít více času naúpíšu ti adresu kde najdeš leták od Utrogestanu. Jinak mám přijít v září nebo říjnu a pak mě chce poslat na nějakou tu kliniku, ale co vím zcela jistě, že manžela by tam nedostali a víš jak to je. budu se jí snažit vysvětlit a poprosit jestli by mi ty hormonální hladiny nemohla odebrat ona. vždyť jde jen o odběr krve. Jsem schopna to i doplatit, jestli to neni schopna udělat třeba kvuli pojišťovně. Rozhodně bych se na tu antikoncepci vyprdla, ale každý má jiné zkušenosti. Píšu zmateně ale mám v zádech tu mou neposednou čtyřletou princeznu, tak musím běžet. Určitě napíšu víc a těším se na další psaní a drž se dotáhnem to do konce. pa Týna
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.