Zdravím všechny! Již dle názvu je vám asi jasné, co se stalo: potrat, přesněji mikro-potrat. 27. července jsem začala krvácet a doktorka to ihned identifikovala jako potrat. Konec. Je to fuč :( No, byla jsem z toho opravdu hodně v háji, rozbulela jsem se už v ordinaci jako malá holka...ale co, život jde stejně dál a přece se z toho nezvencnu, žejo :) No, snažím se, aby to vyznělo optimisticky - a teď už jsem na tom opravdu dobře. Ale ty první dny krvácení byly dost hrozný...bolesti po duši i po těle, každej den pláč, deprese, ale žiju :) Chci vás tímto všechny povzbudit v tom, že kdyby se to některé z vás stalo taky, budete vědět, že se to stává často, není to nic nenormálního a je dost jisté, že další těhotenství bude úspěšné :) Já tomu tedy pevně věřím!
Měsíc srpen beru jako odpočinkový, dle teplot se snažím vyhýbat plodnému období. Dnes mám 15. den cyklu, teploty mi dost divoce lítají, čípek mám pořád takovej měkkej a zdá se i pootevřenej - asi po tom potratu... Počínaje včerejškem se vyhýbáme milování, až dokud nezjistím třetí den po OVU.
Holky, jestli máte popotratové zkušenosti, vliv potratu na bazální teplotu a čípek, jak se vám pak dařilo otěhotnět atd. - ráda si cokoliv přečtu. A díky za vše! Nebudu sem teď chodit raději moc často, aby mě to příliš nestresovalo, ale jednou týdně se "stavím" a budu se těšit. Zatím přeji mnoho klidu a sil vám všem!
Vaše Iv*
Předchozí