Dobrý den maminky,
dnes jsem si pro zajímavost četla velkou část příspěvků o mostecké porodnici. Já tam rodila 2x v roce 1997 a 2008. Můžu říct, že mě některé články vysloveně zděsily...Já si na porody zde absolutně nemohu stěžovat. Při druhém těhotenství jsem docházela i do poradny v mostecké nemocnici v dr. Mikoláškové a po jejím odchodu k dr. Pulkertovi. Musím říct, že jsem se dlouho nesetkala s tam příjemnými a ochotnými lékaři jako jsou tito dva. Bohužel už ani jeden z nic tam nepracuje. Druhý porod jsem měla indukovaný, tudíž bolestivější, ale přístup dr. Pulkerta a porodních asistentek byl skvělý. Všichni milí příjemní a ochotní. Je pravdou, že sestřičky na oddělení šestinedělí mají jiný přístup. Tam už to taková ochota a pěkný přístup skutečně nebyl.Ovšem naprosto dokonale a profesionálně se chovali sestřičky z novorozeneckého odd., stejně tak i dětská lékařka. Dodnes na ně s obdivem a díky vzpomínám. Měla jsem štěstí, že jsem se dostala na apartmán, kde jsem měla absolutní pohodlí a klid. Manžel tam občas spal se mnou, tak jsme si to užívali. Jen jednu výtku bych měla - a to šílený přístup uklízeček...takový humus jsem dlouho neviděla, vzhledem k tomu, že jsem platila 700,- za den, tak to byl bezkonkurence "nejšpinavější hotel" za nemalé peníze ve kterém jsem kdy pobývala. Ale tak už to bývá, kdo znamená nejméně tak si vyskakuje nejvíce..Musím říct, že mě zaráží přístup nadřízených těchto "umělkyň".Jinak Vám všem, které se chystáte rodit v Mostě přeji tak příjemný přístup lékařů a sester, který se dostal i mě.
Předchozí