Diky za informece. Ja jsem jen trochu zaskocena s tim co rikas o tom,ze se rodi na pokoji, kde je wc a sprcha.Ja jsem se tam byla koukat na dnu otevrenych dveri a co jsem videla tak tam na porodnich pokojich nic takoveho nebylo.Pokud se teda neda rodit jeste nekde jinde.Kolikrat ti za porod delali monitor?Myslim klasicky zpusob s pasama na brichu.Nemaji jeste prenosne male monitory?A polozily ti detatko hned na brisko, nebo ti ho jen ukazali a odnesli pryc na osetreni? Diky za odpoved
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.