jak sem přišla na to,že ve Zlíně nosí dítě po porodu po 12hodinách. Jednoduše, dala sem si tu práci a osobně oddělení navštívila v době, kdy jsou prohlídy porodního sálu. Mluvila jsem s porodní asistentkou a položila jí několik otázek. Jedna z odpovědí byla: dítě maminkám po pl.sekci nosíme už po 12hodinách.Návštěvu jsem zopakovala, na stejné téma hovořila s jinou PA, odpověd byla ještě horší. bylo by vhodné sjednotit informace, které personál o porodnici poskytuje.
nakonec se mi podařilo najít porodnici, kde nebyl problém mě okamžitě po skončení operace převézt na pokoj a dát mi dítě k prsu( a nebyl problém,aby v té mojí posteli po další 4dny zůstalo)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.