Tak madam, jsou i tací, kteří byli v Krči spokojené. Mě i mému dítěti tam zachránily život. Takže to, že vy jste měla problém neznamená, že ho měli i ostatní. Znám spoustu kamarádek, které rodily v jiných porodnicích v Praze a její zkušenosti byly také dost hrozné. Takže zkuste nejdřív porovnat, jak to chodí i jinde a pak dělejte závěry. Když jsem rodila druhé dítě, tak v Krčí malovaly, bohužel. Musela jsem k Apolináři. Upřímně zlatá Krč. Na všechno dost času, to že mě 2x poslali domů neřeším, ale když jsem porodila akutním císařem a za zprávy mi můj gynekolog pověděl, že plodová voda byla zkažená a že jsem měla pěkný štěstí, že si malá nelokla, ale to mi u Apolináře nikdo nesdělil za celou dobu pobytu. V Krči se o nás starali, chodili nás několikrát za den kontrolovat, tady to bylo tak jednou za den a to ráno, když nám sestra přinesla teploměr + tedy vizita.A ještě jedna věc: NIKDO NÁS V KRČI NENUTIL JÍST JÍDLO, KDYŽ JSME NECHTĚLI. JÍDLO DOVEZOU NA CHODBU A KDO SI HO VEZME, TAK SI HO VEZMĚ KDO NE TAK NE!!!
Každý na to holt máme jiný názor.
Předchozí