Ahoj Iv*,
ja vim, ze uz skoro vsechno bylo receno, ale musim se jen pripojit a dat ti vedet, ze je mi to strasne lito. Mela jsem takovou radost, kdyz ti to vyslo... ale to je zivot a ja verim, ze se vam po "odpocinkove dobe" ihned zadari!!!
Osobne nemam s potratem zadne zkusenosti, jen vim, ze je jak jsi sama rekla velice casty a nema obvykle zadny vliv na budouci plodnost. Vetsinou je to tak, ze jde o chybu "na strane embrya", ktere by proste nebylo zivotaschopne, nikoli na strane maminky - pokud se to da takhle rict. Kazdopadne je mi jasne, ze to musi byt hrozna zkusenost a ze to cekani je dlouhe.
Pokud jde o teplotu atd. - jsem ted na cestach a nemam ssebou svou moudrou knihu, kde autorka o potratech v jedne kapitole pojednava, ale jakmile se vratim domu, vyhledam to a napisu ti vic. Teploty ti asi budou kolisat vlivem hormonu a k ovulaci asi hned prvni mesic nedojde, ale pravdepodobne se brzy obnovi. Ja bych ti ale poradila, abys po dobu, kdy musis cekat, nic nemerila ani nesledovala, dala si proste oraz a stale pouzivala kondom. Ono to totiz cloveku zacne lezt tak trochu na mozek a ja verim, ze v tomhle pripade hraje psychika opravdu velkou roli. Mozna by nebylo od veci nemerit ani ty prvni mesice, kdy se budete znova pokouset, a zkouset to zpocatku naslepo. My jsme to jeste ani nezacali naostro zkouset, merim zatim jen "zkusebne", a i tak uz z toho cvokatim.
At uz se rozhodnes jakkoli, drzim ti hrozne palce a nezapomen, ze jsme vsechny s tebou!
Mamina
Předchozí