Můj první syn se narodil 1.9 2002 a můžu říct,že to co jsem v porodnici čekala mě tam nepotkalo.Do porodnice jsem přijela s prasklou plodovou vodou a hned mě usadila PA když jsem jí řekla,že mě odtekly asi 2 litry plodové vody tím,že neví jestli tam zůstanu a nepujdu domů,protože mě do porodu chyběl měsíc.Porodní bolesti jsem měla křížové tak to bylo dost nepřijemné a ve sprše kam mě PA poslala se mě dělalo pořád špatně.Začala jsem se otevírat strašně rycle tak jsem šla rodit,ale malému se ven nechtělo.PA i Dr mě tlačily na břicho aby to šlo líp.Bylo to dost nepřijemné nakonec se povedlo.Ríšu odnesli a ani mě ho neukázaly.Byl to velký bojovník dávali ho do inkubátoru na 2 hodiny na záření kvůli silné žloutence a na 1 hodinu mě ho nosili na pokoj.Přístup všech sestřiček nebyl stejný a myslím si,že se ke mně jako k prvorodičce nechovali některé tak jak by měli.Druhého syna jsem rodila taky ve Znojmě 2.1.2007Když jsme dojeli do porodnice a věděla jsem,že budu rodit tak mě opět PA řekla,že neví jestli mě nepošlou ještě domů (měla jsem termín) pak přišla Dr a řekla,že jsem už hodně otevřená,že budu každou chvilku rodit.Rodila jsem dobře i přístup PA se u porodu dost změnil,byla taková víc vstřícnější hned jak jsem Patrika porodila mě ho dali na břicho pak ho odnesli umýt,zvážit a změřit a dali ho manželovi do náruče ten stál vedle mě když mě šili a pak mě ho dal a já malého přiložila k prsu.Teď s manželem přemýšlíme o 3 dítěti a vím určitě,že bych chtěla rodit zase ve Znojmě.