"Pobyt otce po porodu v den porodu s matkou na šestinedělí,ať už se jedná o sekci nebo ne,je naprostou samozřejmostí.To s nadstandartním pokojem nemá vůbec žádnou souvislost.Právě proto,že se respektuje,že první hodiny po porodu má být rodina pohromadě...Kolikrát jsem zažila tatínky,kteří čekali až se jejich paní dospí a po celou dobu měli miminko v postýlce u sebe.Dětská sestra jen chodila nahlížet zda je mimi v pořádku,nebo jestli třeba nepotřebuje přebalit,přiložit atd."
Slunecnice, tak tohle jsem teda fakt nikde nevidela, nezazila, neslysela, ani mi to neprijde technicky mozne. Pokud zrovna neni odpoledne a navstevni hodiny, tak tatinka po tech cca 2 hodinach stravenych po porodu na sale vylifrujou. Vysvetli mi prosim jak to probiha - mamka odrodi, je trebas nejakych 5 rano, prevezou mamku na 6-ti nedeli, kde je dvouluzak ale uz tam je i druha mamina se svym potomkem. A ten tatka te prvni maminy tam stravi nekolik hodin ?? Asi tezko. Ona i ta druha mamina potrebuje klid a soukromi. A sekce - maminu po sekci prevezou na JIP, coz take byva minimalne 2luzak, ale casteji i vice-luzak. V noci tam je byt pro navstevu nemyslitelne, stejne tak dopoledne, pac probihaji vizity.
Takze - jedina moznost jak byt cela rodina pohromade je bud odrodit fyziologicky v odpolednich hodinach nebo mit nadstandard. Jinak to neni technicky mozne.
Předchozí