U první dcery jsem byla na pokoji s jinou maminkou a u druhé jsem měla jednolůžák. Ale manžel za mnou mohl i na pokoj, kde jsem nebyla sama. Na JIPce jsem nebyla , neměla jsem žádné komplikace. A k té narkóze : byla na mou žádost. Naopak anestezioložka mě přemlouvala na spinál. Ne, děkuji. Nechtěla jsem ležet hodinu na sále bez čoček , nic bych neviděla a sledovat doktory při akci stejně nechci. Nemám problém s celkovou narkózou. Byla jsem po ní ihned fit. Maminky / dvě / , které byly ve stejný den na sekci ve spinálu, měly potom problémy. Navíc po spinálu musíš ležet témeř bez zvednutí hlavy kvůli migrénám, to já nedokážu. Tak jsem mohla v pohodě v pololehu kojit ihned po sekci. Měla jsem obě sekce plánované, takže jsem s tím byla srovnaná a neměla jsem potom žádné problémy při hojení. Kamarádka, která za mnou přišla za dva dny po sekci, nechápala,že si čtu, dítě vedle mě v postýlce a já navíc turban na hlavě, protože jsem si myla hlavu. Ona po normálním porodu nebyla schopná několik dní vůbec fungovat. Natož si mýt hlavu. Já jsem si pobyt v porodnici užila. Nemusela jsme vařit, uklízet. Pohoda.
Předchozí