| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manžel Jekyll, manžel Hyde aneb Dva v jednom

Bobe, teď už je to jiný, protože je syn větší (19 měsíců), ale když byl mimino, fakt mě to nebavilo. On jenom spal. Teď mu můžu ukazovat věci venku, vyprávět, vzít ho třeba na houpačku; s tříměsíčním spícím miminem v kočárku člověk moc zábavy neužije. Navíc jsem musela snášet kočár z druhého patra po schodech a zpátky ho vláčet zase po schodech, kočár vážil 10 kg a tahala jsem ho takhle od 9 dnů po porodu. Mnohdy nahoru i s dítětem vevnitř, protože jsem ho nechtěla budit.

Marťo, nemyslím si, že by mi byl Stáník "na obtíž". Nestarám se o něj sice 24 hodin denně, protože pracuju, ale věnuju se mu myslím docela dost a baví mě to. Nejsem moc mateřský typ, já vím, když jsem půl roku nepracovala, skončila jsem na antidepresivech. Vadí mi jen to, že já MUSELA přizpůsobit svůj život dítěti, ztratila jsem x možností "seberealizace" a manžel nemusel NIC. On má pořád svůj svobodný život a nepřijde mu divné, že já ne. Dítě chtěl on a teď mi řekne, že ženská, když má dítě, má být především matka. OK, ale proč by chlap logicky neměl být taky především otec?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.