Když si ctu názory na porod v Třebíčské porodnici mám pocit jako kdyby každá maminka rodila úplně jinde.Já sama vlastní zkušenost nemám,nemohu posoudit, ale druhou stranu jsem v 21 tt.Byla jsem na dvou ultrazvuzích v třebíčské nemocnici vždy se tam ke mně chovali slušně.Před dvěma týdny mi začalo tvrdnout bříško takže jsem telefonické konzultaci navšívila nemocnici.Pan primář Žižlavský mě vyšetřil a uklidnil,že se neotvírám což jsem byla strašně ráda a předepsal mi Magnesiium na uklidnění dělohy.Všichni se tam ke mně chovali velmi mile. Myslím si,že při porodu hodně záleží i na přístupu maminek.Pokud si budu za každou cenu diktovat podmínky a chovat se jako že všechno vím nejlépe nemohu pak očekávat nejlepší reakci.Určitě je dobré si nechat poradit. A pokud někdo chce mít nadstandartní péči musí jít rodit na soukromou kliniku.To je můj názor. A ještě k těm 4 dnům.Kamarádka rodila v Brně také jako prvorodička a šla po čtyřech dnech domů.Řekla bych že je to normální postup pokud nejsou žádné komplikace.Nebo to tad tak od maminek slýchávám. Ale jak říkám z vlastní zkušenosti nevím ale dám vám určitě vědět hned jak odrodím/prosinec2004/
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.