Tak tomu teda už fakt nerozumím. Co vlastně myslíš pod pojmem že ti to nevadí?
Píšeš, že bys (poměrně logicky) chtěla, abyste trávili čas spolu, a pak ti nevadí, že jde s někým jiným? Místo tebe! A LOGICKY předpokládáš, že se ti za to odmění tím, že půjde příště s tebou? Podle jaké logiky? Ví vůbec o ní? Domluvili jste si to takto?
Víš, mě by zajímalo, jestli jsi mu někdy dala najevo jak tě štve když kvůli tobě nemůže přemoct lenost a jít s tebou kam ty si přeješ. Je mi jasné, že když někoho na výstavu jít donutíš, podle toho to pak vypadá, a dá ti to sežrat. Ale lidi by se v manželství ve zklamáních měli střídat, ne? Prostě mám pocit, že když se pořád tváříš Jasně, jasně, miláčku, tak si jdi, já to tady sama zvládnu, žádný problém, dělej si co chceš a nikdy ti to nebudu mít za zlé, a nikdy mu neřekneš Nechoď dneska, je mi smutno, chtěla bych být s tebou, tak on možná ani neví, co chceš, jak moc to chceš, a nebere tě vážně.
Každopádně to možná chce si ujasnit, co vlastně chceš, protože, aspoň podle mých měřítek, si protiřečíš. Nebo prostě jen špatně chápu obsah textu já. Takže ti přeju, abyste co nejdřív přišli na to, jak spolu být ke spokojenosti obou.
Předchozí