| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manžel Jekyll, manžel Hyde aneb Dva v jednom

Ahoj,
když to tady čtu, tak se musím mužských zastat. Opravdu nejsou všichni stejní. Stejně tak, jako nejsou stejné všechny ženské. Na ulici člověk potkává každý den nafiňtěné slečny, které mluví jako kanál a baví se tím, že "oblbují" mužské. Kluk kolem 25 let, který hledá slušnou, milou holku to v dnešní době taky nemá úplně jednoduché. Asi je hodně takových, jak píšete, ale ani já naštěstí takové manžely neznám.

Ráda vám napíšu, jaké je to u nás. Nechci nikoho popudit, jen věřte, že to může v mnoha rodinách fungovat i jinak. Je mi líto všech takto využívaných manželek i manželů.

Jsem si moc dobře vědoma, že mám veliké štěstí ve svém milovaném manželovi. A taky mu to narozdíl od všechn rad svých kamarádek a "chytrých" ženských časopisů dávám od začátku najevo. Jsme spolu už 7. rok (doufám, že nás čeká ještě mnoho a mnoho společných let a potom to nebude žádná doba) z toho jsme 2 roky manžele. Od začátku našeho vztahu jsme spolu byli každý den a ani teď si nepotřebujeme "odpočnout", nedovedu si představit, že by jsme se chodili bavit každý zvlášť (kromě oslav x let po maturitě). Je pravda, že jsme se asi museli oba trošku přizpůsobil, ale stalo se tak asi nějakou nenásilnou formou, kterou jsem ani nepostřehla. Spolu jsme také zařizovali a zařizujeme bydlení a taky jsme se učili domácí práce, o které se vždycky nějak podělíme, aby jsme mohli jít co nejdřív ven nebo něco dělat. Do žádných prací ho nenutím, ale vždy moc a moc chválím a můžete mi věřit, že to není žádná finta, ale jsme mu za to opravdu věčná, ale také to že to dokonale funguje a myslím, že úplně na všechny nevyjímaje ženy a děti.

Ještě vám ráda doporučím další fintu - zrušte televizi. My když náhodou máme čas (zrovna stavíme domeček), tak hrajeme různé hry nebo si povídáme. Díky manželovi mám spoustu nových zájmů a život s ním je pro mě opravdu nádhera. Doufám, že si své štěstíčko nějak nezakřiknu tfuj, tfuj!

Užívejte si hodně radosti se svým chlapečkem a věřte, že stejně tak jako je možné otěhotnět, i když nad vámi všichni zlomí hůl, tak je také možné, že se i před vámi objeví princ na bílem koni, ze kterého se nestane za 2 roky buran.

Pěkný den přeje

Marta

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.