Ahoj Četla jsem vaši diskusi a musím se přidat.Byla jsem také na odběru plodové vody.Byla jsem si jistá ,pokud bude něco špatně tak dítě narodit nenechám.Ale dítě bylo zdravé a já se těšila.Když už jsem si myslela že se nemůže nic stát ,tak se mi ve 27 týdnu těhotenství narodil chlapeček.Vážil něco přes kilo a jeho hlavička byla menší než pomeranč.Když jsem ho viděla poprvé a řekli mi všechny možné věci, které může mít....A hlavně viděla a četla jak některé děti takto narozené dopadnou,měla jsem z toho hrůzu.Naštěstí jsme vše přežili a teď jsou mu 2 roky a je v pořadku.Vím ale jedno,za žádných okolností už bych se ho nevzdala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.