Dobrý den pani doktorko, mám strach o svého syna, v červenci mu bude 6 let a v září jde do školy. Je fyzicky i psychicky vyspělý a šikovný. Od 3 let chodí do školky, před rokem jsme se přestěhovali 100 km daleko a od té doby je hodně nemocný, virosy a podobně, a za poslední rok chodil do školky tak 2 měsíce dohromady. V čem je problém? Od malinka je na mě hodně závislý a teď to graduje, pokaždé když ho dám do školky tak brečí, že chce být se mnou, nemůžu jít ani vysypat doma koš, protože hystericky křičí ať ho nenechávám samotného, do školy jít nechce, že tam musí být beze mě. Ležela jsem nedávno v nemocnici a on byl na hlídání na 3 dny u babičky a stále se ptal kolik nocí ještě tam musí být...Mám ještě 4 letého syna, ale ten je v pohodě. Nevím jak mu můžu pomoci, jak ho zbavit závislosti na mě, bojím jaké to bude až bude muset jít do školy. S dětma si normálně hraje, ale musí přesně vědět kde jsem, jde i sám ven s klukama před panelák, ale každých 5 min chodí zvonit, jestli jsem opravdu doma. Doma v rodině jsme v pohodě, s manželem se nehádáme, všichni se máme rádi,prosím poraďte mi!
Předchozí