Nedá mi to,abych nereagovala na tento příspěvek,pracuji jako zdravotní sestra na odd.gynekologicko-porodnickém v Neratovicích a možná jsem s Vámi vstávala do sprchy zrovna já.Myslím si,že si na Vás velmi dobře pamatuji,věc má ale dvě stránky,v žádném případě Vás nebudu osočovat( jako Vy napadáte nás) a popisovat konkrétní situaci,i přestože bych mohla,svým chováním jste zaujala natolik,že na ní nelze zapomenout.Reaguji jen proto,že Váš článek je nepravdivý,nikdo z nás pacientky neuráží,nevstává s nimi tak brzy po operaci jak píšete navíc při otevřených dveřích do pokoje,fyzicky nikoho nemučíme a co se týče jídla,je normální,že se vyčkává na obnovení střevní pasáže,záleží na zvyklosti oddělení,ale den operace je nultý den a podává se dieta tekutá,první den po operaci kaše a teprve druhý den (pokud vše probíhá tak jak má)se přechází na normální stravu.Doufám,že ostatní čtenářky jen slepě nevěří Vašemu vymyšlenému příběhu,není totiž všechno pravda co se na internet napíše,navíc většinou pod anonymními jmény.
Předchozí