Dobrý den, porodila jsem svoji první holčinu v roce 2004 v Neratovicích a nyní bychom chtěli další mimčo. Když čtu popis paní Aleny, připadá mi doslova hazard se zdravím a životem jít opět rodit do neratovické porodnice. A to je to, proč vůbec něco píšu - porod a dny po něm prožívá každá maminka jistě jinak a je to období plné rozporuplných pocitů. Já si nemohu na péči tam stěžovat, měla jsem nadst. pokoj, manžel byl se mnou při porodu císařem, po něm, prostě kdykoli. Malou jsem si vzala k sobě hned druhý den, chtěla jsem. Samozřejmě bych si mohla postěžovat na detaily, vždy se něco najde, ale celkově to bylo pár krásně strávených dní, sestry byly ohleduplné, milé, nikdo mne nenutil k něčemu, co jsem nechtěla, apod..Proto chci říct, že ne, že paní Aleně nevěřím, ale spíše to, že je potřeba opravdu znát názor obou stran a udělat si vlastní úsudek, nejlépe třeba návštěvou porodnice, apod..Já osobně se do porodnice, až se miminko zadaří, dojedu podívat a uvidím, pokud bude na mne působit stejně rodinně a mile jako před pár lety, ráda se tam vrátím. Radka
Předchozí