chtěla jsem se někoho zeptat (popř. i autorky článku, čte-li to), jestli ty uvedené testy 7 dní od početí skutečně fungují.
Dál se chci zeptat, zdali vždycky v těhotenství vynechá menstruace. Slyšela jsem o pár případech, kdy to tak nebylo.Chvílema mám totiž pocit, jako bych těhotná byla - všechny příznaky - ale menstruaci jsem měla...tedy o dost kratší než normálně a slabou.
Ještě jeden dotaz...autorka v článku píše o zvýšení hladinu gonadotropinu (snad to píšu dobře :) a např. uvádí 7 dní od početí, tj. 3 týdny od poslední menstruace. Nevěřím, že to tak vždycky je? Copak je vyloučeno aby žena otěhotněla mimo tzvn. plodné dny? Třeba hned pár dní po skončení menstruace?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.