Ráda bych se zeptala některé maminky,která je z Prahy a rodila ve Vrchlabí,kam chodila na kontroly před porodem,dojíždět každý týden do Vrchlabí se mi moc nechce.Slyšela jsem že by mi prý mohli dělat v Praze v porodnici potíže,když k nim budu chtít chodit jen na kontroly a rodit budu jinde.v Hostivaři je prý něco kam se dá na kontroly chodit.Ráda bych znala vaše zkušenosti. Také bych se rada zeptala jakou máte zkušenost s klystýrem,je potřeba,názory se dost rozcházejí,tak nevím jestli si ho mám nechat dát nebo jestli je to zbytečné. Moc všm děkuji za případné odpovědi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.