"- nepsal jsem nic o absenci chybných postupů, reagoval jsem na citované tvrzení"
Ja taky. Citovane tvrzeni reagovalo na chybnou poveru, ze postupujici porod je treba urychlovat a ze je treba pravidelne kontrolovat jeho postup. Podstate slo o netrpelivost lekaru 20. stoleti. Chyba pretrvavala do doby az se zjistilo, ze aktivni vedeni porodu neni schopno snizit procento cisarskych rezu, naopak, je vytvari. Ted chyba pretrvava z kulturni inerce.
"- mezi výmyslem a kritikou je jistý rozdíl" - kdyz jde o vymysl, dokazte to. Je rozdil mezi kritikou argumentovanou a arogantnim popiranim tvrzeni oponenta.
"- češtinu mne vyučovat opravdu nemůžete" Nejde o cestinu. Jde o smysl vety, ze nekdo nenavidi lekare (ci zdravotniky). Ta nedavala by zadny smysl v zadnem jazyce. Jedine pokud by slo o nejakou zavaznou psychopatologii, ale to tezko je pripad osob, ktere kritizujete.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.