| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Vsetínská nemocnice a.s.

Jsem ze Zlína, i když původně ze Vsetína, a musím říct, že když jsem se rozhodovala mezi zlínskou a vsetínskou porodnicí přečetla jsem si několik hodnocení maminek na každou porodnici a bylo rozhodnuto. Měla jsem také zkušenosti v těhotenství s krátkým pobytem v každé z nich a musím říct, že zatímco na Vsetíně není ani jeden doktor, kterého bych u porodu potkat nechtěla tak ve Zlíně je jich hned několik. Kromě toho už jsem slyšela i o nějakých pípadech zanedbané péče.... Nechápu, proč tolik vsetínských maminek jezdí rodit do Zlína, když mají v místě takovou prima porodnici se spoustou příjemných lékařů a sester. I když jsem rodila v době, kdy byla porodnice zcela naplněna, nesetkala jsem se s nepříjemných postojem někoho z personálu k mým přáním. Někomu se možná nebude zdát moderní vybavení, ale věřte, že v okamžiku bolestí je vám naprosto jedno zdá má porodnické křeslo barvu bílou nebo červenou. Důležité je, že v první době porodní má pro sebe každá žena samostatný pokoj i s koupelnou, což je ve Zlíně nadstandard, za který se platí. A že jsou na oddělení šestinedělí společné záchody a sprchy? To mi zrovna vůbec nevadilo, protože vždycky se dala najít doba, kdy byly zcela prázdné.
Kdybych měla podotknout v čem by mohl být problém, pak je to v místním anesteziologickém oddělení. Maminka co rodila přede mnou si přála epidurál a nebyli jí ho schopni včas poskytnout. Když byl k mání, tak akorát tak pro mě. Ovšem když mi ho pak měli druhý den vytáhnout, tak se nebyl schopen nikdo dostavit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.