Ahojky Opal!
To ti teda uplne verim, ze po tvem zazitku s porodem uz chces radsi priste cisar rovnou. Ja mam za sebou tedka uz druhy cs - mame uz jednu ted 4letou princeznu doma - a ja osobne si ani tento a ani ten minuly cisar nemuzu vynachvalit.I kdyz tady na Rodince je spoustu zastankyn priroz. porodu za kazdou cenu, ja jsem ani pri jednom cs nemela jediny problem a prijde mi taky setrnejsi pro maminku i pro miminko, i kdyz je to jenom muj nazor a je fakt , ze je to velka operace se vsim vsudy a stat se muze cokoliv. Ale to se muze i pri normalnim porodu.
Jenze neni to jen tak jednoduche, prijit a rict si o nej - nikde ti ho neudelaji jen tak na prani.Musi pro nej vzdycky byt nejaka indikace. Ale na druhou stranu - duvod se da vzdycky najit! :-)
Ja jsem mela pri prvnim tehotenstvi porad polohu panevni konec a tak to bylo jasne pro plan. cs, o priroz. porodu tehdy nepadlo ani slovo, i kdyz vim z Rodinky, ze to jde.Tehdy jsem mela cs v celk. narkoze , jelikoz tehdy (v roce 2000) nebylo mozne jeste davat spinal kdykoliv jako tedka, tehdy pry nebyl pritomen ten spravny anesteziolog, ktery to mohl delat, takze jsem mela celkovou. No a po ni (rikaji doktori) se mi rozbehlo astma. Ne sice nejake silne, ale parkrat jsem se uz pekne dusila. No a kvuli astmatu jsem tedka mela planovany i druhy. Byla jsem ale moc moc rada, ze to slo s tim spinalem, bylo to fakt super a myslim, ze se to vyrovna zazitku normal. porodu!!!
Tak snyd jsem ti odpovedela, mej se moc hezky!!! :-)
Předchozí