Dobrý den,
ráda bych se podělila o zkušenosti, které jsem zatím nasbírala v porodnici MB, jsem z Prahy a rozhodla jsem se pro druhý porod tam, vzhledem k přeplněnosti pražských porodnic. Přebírali si mne v 35tt, díky tomu, že má ošetřující lékařka v Praze šla na operaci a je teď dlouhodobě nemocná, jinak opravdu přebírají někdy kolem 36tt-37tt, na první prohlídku a sepsámí porobopisu se stačí objednat předem telefonicky, pozor, ale dělají to na dvou různých místech, pokud jste z Prahy tak se zkusit domluvit na jeden den, mě se napoprvé stalo, že mne pozvali dva dny po sobě, dohodla jsem si to ale pak na jeden den a nebylo problém, vyšli mi vstříc. Mám termín porodu zhruba za tři týdny, jelikož jsem teď měla nějaké komplikace, vyzkoušela jsem si i vyšetření urgentní , které se provádí na sálech na vyšetřovně, ke všemu pustili manžela, pro mne bylo překvapením, že i k samotnému vyšetření gynekologem, tedy zeptali se jestli to chceme. Zatím s kým jsem se setkala, byl milý a komunikativní, pouze tedy trochu to zkazila Mudr Mundierová, ta mi moc nesedla.
PROTO BYCH SE TOUTO CESTOU RÁDA ZEPTALA, TĚCH CO UŽ CELOU PROCEDURU V MB ABSOLVOVALI, JESTLI SE S TOUTO PANÍ DOKTOURKOU SEŠLY A MAJÍ S NÍ ZKUŠENOSTI, ZDA MOHOU NAPSAT.
DĚKUJI
PŘEDEM
Předchozí