Loňského roku dne 23.července jsem se z důvodu rekonstrukce porodních sálu Porodnice na Slovanech v Plzni dostala do Mulačovy nemocnice. Přijela jsem okolo 22.00 hodiny s prasklou plodovou vodou. Všechny lůžka byla plná, tak jsem strávila noc s kapačkou na lůžku, kde se natáčí ozvy miminka. Přesto byly všechny sestřičky moc milé. Můj chlapeček se nakonec narodil druhý den v 18.37 císařským řezem. Poprvé jsem ho viděla ve 20.30, kdy jsem se probudila z narkózy a sestřička z novorozeneckého mi ho přinesla ukázat. Musím se přiznat, že jsem to oplakala. Moc se mi líbil a měla jsem velikou radost, že je vpořádku. Domů jsme šli po 8 dnech. Všichni se o nás starali bezvadně. Všem maminkách z okresu Plzeň-město vřele doporučuji. Není nad laskavý a chápavý personál.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.