Dobrý den, své druhé dítě jsem rodila 31.01.2009. Nemohu si Děčínskou porodnici vynachválit a ve srovnání s Ústeckou - vyzpěvuji až do nebes. Svého prvního syna jsem rodila v Ústí, v té době tam pracovala současná primářka Mudr. Dana Žáková. Přístup sester v ústecké nemocnici je na velmi špatné úrovni. Neochota, nezájem, náladovost sester zrovna v době, kdy my "šestinedělky" potřebujeme vstřícnost a milé zacházení nejvíce. Při mém druhém těhotenství jsem zvažovala, kam jít rodit - neměla jsem možnost srovnání. Ale vzhledem k tomu, že p.MUDR. Dana Žáková je má ženská lékařka, rozhodla jsem se pro Děčín. Už jen přístup při školení k porodu - na mnohem vyšší úrovni. Porod jse měla bezproblémový, a přístup sester byl opravdu úžasný. Děkuji hlavně dětským sestřičkám, které mi pomohly kdykoliv a ve všem. Pokud budu rodit 3 dítě, jedině v Děčíně. Děkuji i p. MUDr. Žákové Daně za podporu a dodání tak potřebné energie.Opravdu jsem se cítila jak v bavlnce a né jako kus "hadru", který někoho obtěžuje s kojením. V Ústí jsem zažila sestru, která se my "vrhla" na nalitá prsa, aby mi předvedla jak odstříkávat. Tolik bolesti jsem dlouho nezažila a měla jsem chuť jí jednu "natáhnout". Omlouvám se za projevy, ale toto se nedá zapomenout. Přeji Všem rodičkám dobré zkušenosti s Děčínskou porodnici. Gabriela
Předchozí