Milá Katko, nikdy jsem nikam nepsala, ale už dlouho se k tomu odhodlávám. Chci Ti totiž moc poděkovat za moc hezké příspěvky, které posíláš na stránky Rodina. Vždy, když mám nějakou krizi tak se připojím a hned hledám Tvé jméno pod články. Je mě po jejich přečtení lépe a radostněji. Tvůj optimistický náhled na svět a to jak zvládáš tři děti, psaní a ještě spoustu dalších věcí zaslouží obdiv. Já mám dva kluky a občas, když se hádají jsem v koncích. Z Tvých článků mám pocit, že jde výchova dětí zvládnout s klidem a to mě posiluje. Zkrátka máš moje díky. Už se těším na další příspěvky. Měj se moc krásně. Marika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.